Hoe is TraanHosting Ontstaan?

Voor het onstaan van Traanhosting gaan we even Terug de tijd in naar 2017. In 2017 Is CoalCraft Hosting onstaan. CoalCraft is opgericht omdat we zelf een Groot Server network hadden met Webite's en Minecraft server. Het koste allemaal veel geld en toen bedachten we Dat het goedkoper moest kunnen. Toen is CoalCraft Hosting ontstaan.

In 2017 zat in op school 4de klas. ik volgde de les Fotografie. In die les mochten we een eind opdracht maken. Toen heb ik gekozen voor het starten van een nieuwe hosting website. toen ben ik op de naam TraanHosting gekomen. TraanHosting is ontstaan omdat de prijzen altijd van Hostings te huilen zijn dus bedacht ik TraanHosting. Het eerste jaar van TraanHosting is Zonder KVK Gegaan omdat ik nog 17 was. Zodra ik 18 was heb ik de keuzen gemaakt om TraanHosting te starten als Echt Bedrijf met KVK. Zodra ik de KVK had op: 3 juli 2019 Was TraanHosting Officieel. Toen hebben ik geinvensteerd in een Nieuw Systeem WHMCS en in een Nieuwe website. Sindien is TraanHosting alleen maar aan het Groeien als Bedrijf.

Eerste CoalCraft Website

Dit is de eerste website ooit van CoalCraft Hosting. Ja echt mooi is hij niet vergeleken met deze.

Eerste TraanHosting Website

Dit is de eerste TraanHosting website die er is. in de tijd hier tussen hebben we al 3 andere site's gehad

Weetje:

Wist jij. dat er meer dan 123.78 Miljoen .com domeinen staan geregristreerd over heel de wereld.

Wist je dat het duurdste domein ooit verkocht is insureance.com voor 35.6 miljoen dollar

Wist jij dat er per dag meer dan 2.7 miljoen Blog post zijn

Wist jij dat de eerste website ooit in 1991 bij Tim Berners - lee is gepubliseerd

Wist je dat er meer dan 37.00 website per dag worden gehackt. Dat is toch niet normaal!

Wist jij dat meer dan 56% van alle trafic Robots spammers en scrappers zijn en maar 44% echte mensen zijn.


Dit zijn statistieken uit 2015!

Onze waarden

Kwaliteit

Wij vinden het belangerijk dat alles wat wij leveren van kwaliteit is. zodat u zich geen zorge hoeft te maken over dingen achter uw website.

Prestatie

Onze servers zijn aan Zware omstandig heden getest waardoor wij weten wat ze aankunnen en wat wij kunnen bieden maximaal.

Online Tijd

Wij proberen onze Uptime 100% te krijgen maar helaas is ook onderhoud nodig soms. (Wij doen onderhoud snachts zodat u geen last ondervindt)

Eigen beheer

U kunt Geheel uw eigen website bouwen en alles er rondom. Wij zorgen wel voor de Servers en Software Zodat u aan uw website kunt werken.

Prijs

Onze prijzen zijn berekend op Dat wij een beetje winst maken en dat u ook winst maakt bij ons. Wantja Webhosting hoeft niet echt duur te wezen.

Beveiling

Beveiling is natuurlijk Nummer 1 Prioriteit van ons. Wij doen ons uiterste best om al uw gegevens dag en nacht te beschermen tegen mensen die het niet hoeven te zien.